Een fles wijn (overal waar wijn staat, kan ook water, sap, olijfolie etc. staan) met een eigen etiket geeft een persoonlijke uitstraling aan uw cadeau. Wijn met een eigen etiket is een uniek idee om weg te geven als relatiegeschenk, huwelijks aandenken of om te serveren in uw restaurant.

U kunt uw bestelling online regelen of u kunt  persoonlijk contact met ons opnemen:  0630049006. Wij zijn gevestigd in Oldenzaal en zoeken graag samen met u, onder het genot van een kop koffie, naar een passend geschenk.

U mag uw eigen etiket ontwerpen en mailen naar info@eigenetiket.nl of wij ontwerpen kosteloos een etiket voor u. Dit gebeurt in overleg met u, zodra u 100% tevreden bent, worden de etiketten gedrukt.

Wij verzenden de wijn naar u, of verzenden deze naar degene aan wie u de wijn wilt schenken. Verzending geschiedt voor particulieren via TNT Post en volgens de hiervoor geldende tarieven. Bestellingen voor bedrijven worden verzonden via Vinologix. Grote aantallen worden altijd persoonlijk bezorgd. Afhalen kan uiteraard ook na overleg, wij zijn gevestigd in Oldenzaal.

*Spoedbestellingen zijn meestal geen probleem bij ons, neem hiervoor telefonisch contact op met ons en dan bekijken we samen hoe we het een en ander zo snel mogelijk kunnen regelen!

Prijzen op de site zijn EXCL BTW.